Annons
Annons

måndagspepp.


 

Idag vare måndag! Är fortfarande ganska sjuk tyvärr, hoppas det går över snart för det är så tråkigt att vara det. Denna vecka har jag deadline på två skrivgrejer och jag ska spendera min vardag med att hänga på diverse tysta platser och skriva. Här kommer lite måndagspepp lastat i form av ett blogginlägg:

Annons

1
Konstnären Lorraine Loots ritar de minsta små konstverken på planeter, galaxer, djur  och mat i ett projekt som ska fortgå i 25 veckor. Spana in fler här.


Det här lär kanske inblandade inte ha missat, men om du har: Trailern för säsong 3 av Orange is the new black är här! omg omg


En jättefin liten artikel om bowlinghallen på McMurdo Station, en amerikansk forskningsstation på Antarktis. Bowlinghallen har sett likadan ut sedan 1961 och fungerar fortfarande som efter-jobb-nöje för forskarna på stationen. På bilden ser ni ingången ner till hallen.


SÅ gullig video på hund som kan skälla jättetyst. Vill genast skaffa hund och lära ut detta. Kolla här.

bed

Curved Rattan Bed. Finaste sängen jag sett ungefär.

edit
Slutligen vill jag tipsa om Edit, SVTs nya mötesplats om populärkutur och samhälle. Här hittar du bloggar och webbteve, klipp och vettig text.  Hittas här!

.

Translation. A few things to brighten up your Monday. Read here in english.

 

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar