Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej allihopa och välkomna till en ny vecka. Sista dagen av sommaren är ju idag om man ska vara kalenderpetig. Men det ska bli sommarväder hela veckan som jag förstått det rätt så hösten har ABSOLUT inte börjat, om någon har fått för sig det. Sitter i detta nu och skriver det här med öppna balkongdörrar och barbent, mycket lycklig över det.
Här kommer hur som haver lite trevliga länkar från mig till er!

Annons

open

OpenPuppies.com
Fick detta utomordentliga tips av en läsare. Open Puppies är en hemsida med enbart gifs på hundar. Tryck mellanslag så kommer en ny i all evinnerlighet!

arvida

You can’t censor this.
Ett till bloggläsartips. En himla intressant och bra intervju med Arvida Byström mfl. Om feminism, kroppisdeal och om deras (fantastiska) bilder på instagram som till och verkar provocera Instagram.


Saving Mr. Banks.
Såg den här filmen i lördags och tyckte den var fin och tänkte därför tipsa vidare! En sann historia som handlar om när Walt Disney ville köpa rättigheterna till Mary Poppins av författaren på sextiotalet. Mary Poppins är min favoritdisneyfilm så är kanske lite partisk. : ) Men jag tänker att det kanske spritter i lite fler hjärtan än bara mitt när Jason Schwartsman sjunger Jolly Holiday. Dock är den producerad av just Disney så Walt Disney och dess imperium målas upp till det bästa vi har i den här världen, så det får man tyvärr ha lite överseende med och kanske själva måla upp i sitt kloka huvud att kolosser inte alltid är sådär genomgoda.. Finns på Netflix!

ieka
Ikea-nyheter.
Hur fina är dessa speglar som kommer till Ikea till hösten? IKORNNES heter dom och jag vill ha dom så mycket!


How dogs get older: A fascinating and deeply touching photography project
Avsolutar med denna fotoserie på hundars åldrande. Så fin och ledsam på samma gång.
.

Translation. Some links to brighten up your Monday. Openpuppies.com, You can’t sensor this, Saving Mr Banks, Ikea’s new mirrors and How dogs get older.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar