Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag! Hoppas ni har ett fint oktober. Här ska det bli 22 grader idag, så är mycket peppad på att alltihopet ska börja. Känns fint på en måndag.
Här kommer lite måndagspepp med diverse videos och länkar!

Annons


Superknäpp och fin liten kortfilm/musikvideo med Emma Stone i huvudrollen, skriven av Will Butler från Arcade Fire. Kommer garanterat få er på bättre humör om ni känner er lite nere.


Emily Dahl har gift sig och de senaste veckorna har hennes blogg pudrats av de finaste bröllopsögonblicken. Älskar att hon drar ut på det med flera inlägg så man kan läsa länge. /mvh romantikern


Orphaned Raccoon Rescued By Family With Dogs Thinks She’s A Dog, Too. Asså lägg av va gulli.

IMG_4364
Jag är med i senaste numret av inredningsmagasinet Rum Hemma och berättar om grejer jag gillar. Finns i din närmaste butik just nu.

creative

Metro Mode Creative kunde du förra veckan läsa en intervju med grundarna av Moving Art Projekt som är en ambulerande konstutställning för unga konstnärer, om 5 caféer i Paris att förlora sig ifyra prosalyriska böcker med vackra meningar i samt en helgintervju med finfina Maria Pizzeria.

.

Translation. A few links to brighten up your Monday. A short film with Emma Stone, Emily Dahl’s wedding, a orphananed raccoon thinking it’s a dog, an article with me in a Swedish magazine and four links whats happening at Metro Creative.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar