Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag på er. Jag är lite sjuk idag vilket är jättetråkigt men jag tänker att jag ska vila skiten ur den här dagen så att det går över fort.
Ligger i sängen och försöker svara på mail och fixa grejer men allt går lite i halvtakt så som det är.
Här kommer lite tips i form av länkar till er som måndagsvanligt!

Annons

creative

På Metro Mode Creative kunde du förra veckan läsa en krönika av Jennifer Palmblad om den dåliga feministen, en samling av Saras bästa syguider, Halloween-filmtips samt Instagram-tips!

metro

Denna vecka är jag ambassadör för fototävlingen Metro Photo Challenge, en av världens största fototävlingar. Jag kommer den här veckan välja ut en vinnarbild som får sin bild publicerad i Metro och kan vinna en resa till Indien. Tävlingen sker på instagram och du kan läsa mer på min instagram här!


HUR fin är den här lägenheten i Stockholm som ligger ute för försäljning nu? Sett den på några bloggar och hjärtat har dubbelklappat varje gång.


Fick det här fina tipset av en läsare: ett datapel inspirerat av Murakamis noveller.


Avsliutar med denna gif för att jag tycker så mycket om den. Källa okänd tyvärr.

.

Translation. A few things to brighten up your Monday: The articles on Metro Mode Creative from last week, a Swedish photo challenge, a lovely apartment for sale in Stockholm, a video inspired by Murakami’s writing and a kroki gif.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar