Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej alla stjärnor där ute. Måndag igen. Helgen var svinmörk och det är svårt att bara blogga ”vanligt” eller hur man ska säga. Därför struntade jag i bloggen igår och bara umgicks med människor jag tycker om och pratade pratade pratade. Och världen fortsätter ändå, man äter sin middag, köper en kaffe på Sleven, somnar i sin säng. Så ser det ut. Och så kanske det måste se ut, precis som krönikan jag länkade till i mitt förra inlägg där Viktor Banke skriver:
” Vi måste våga vara bra nu. Vi kan inte hemfalla åt orimlig politisering eller låta hämnd styra våra viljeyttringar. Vem som sa något plumpt, vem som underskattade faran från gärningsmännen, vilka det nu är: sådant kan vi ta sedan, eller helst inte alls. Låt oss nu göra precis som vi brukar. Var lugn, tro det bästa om saker och ting, och ägna dig åt allt som är roligt och vackert. Begränsa inte barnen, krama dem. Gå till den där restaurangen du har läst om. Var du än är.”

Annons

Jag börjar denna veckas bloggande som vanligt med en måndagspepp, alltså bra länkar från veckan som gått. Känns ändå som en fin start på veckan, att dela med sig av saker som gjort mig smartare, gladare och kanske fått mig att tänka till.


Hanna Fridén: Rikta inte ilskan över dåden mot de som flyr från IS blodbad
Hanna Fridén skriver som vanligt briljant om händelserna i helgen.
”Rädslan är förståelig, ilskan likaså, men rikta den rätt. Rikta den inte mot alla som flyr IS blodbad, som inte har något kvar, som är rädda och flyr för sina liv. Människor som har mycket större skäl att hata IS än vad du, förhoppningsvis, någonsin kommer ha. De här människorna är inte emot oss, de är våra största bundsförvanter i kampen mot IS. Så länge vi inte låter terror göra oss irrationella och straffa de människor som förlorat mest.”
Så jävla viktig krönika. LÄS!


Underbaraclara: Fredagen i bilder. 
Läste om Claras fredagskväll på lördagsmorgonen när jag var så jäkla ledsen och tycker det finns något så fint och tryggt med hennes foton och liv. Det är så långt ifrån mitt eget men jag är så glad att man får en liten bit av det där lugna, hemmastadda genom hennes blogg.


North Korean interiors looking suspiciously like a Wes Anderson film set
Otroligt kusliga och mesmerizing bilder om arkitekturen i Nordkorea.

Många är nyfikna och frågor om min badrumsrenovering, och den ska ni såklart få se! Men jag väntar fortfarande på en duschvägg samt en del kakel som fattas pga jag beställde för lite. Sedan så, sedan blir det badrumsinlägg för hela slanten såklart. (obs denna bild ej från mitt badrum, bildkälla här)

12244466_1644336569162965_337294798646462056_o

Avslutar med denna instagrampost från barnprogramledaren Farzad Farzaneh. Så true.

Puss.

 

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar