Annons
Annons

måndagspepp.


 

Majgad det är så mycket måndag utanför mitt fönster just nu. Snöblandat regn och ingen sol. Men det är ju en hel dag kvar till vintern så det kanske löser sig över natten.
Här kommer lite måndagspepp som vanligt, behövs mer än någonsin kanske.

Annons

https://www.youtube.com/watch?v=wuYgzbibOYs
Imorgon börjar julkalender Tusen år till julafton med geniet Lotta Lundgren. Aldrig varit så pepp på en julkalender.


Sara skriver om att sätta upp kreativitetsregler för en roligare vardag, men framförallt introducerar hon matleken ”du köper tre jag köper tre” i mitt liv. Den ska jag leka med Magnus i veckan, återkommer med hur det gick.


Imorgon, tisdag, är jag med i P4 Göteborg i samband med firandet av Sveriges Radio som fyller 90 år. Jag kommer tillsammans med Jack Werner prata lite om framtidens medier och om hur framtidens journalistisk kan tänkas se ut. Det direktsänds vid 15 från Göteborgs Stadsbibliotek. Lyssna vetja!
(bilden är från när jag var med i Ligga med P3 förra sommaren)

Naturskyddsföreningen har gjort en lång lista med vegobloggsrecept där ni bland annat kan hitta en rätt skapad av moi. Passar ju perfekt i och med Meatless Monday idag och allt. Spana in här. 


På tal om mat, i september spelade jag in en film tillsammans med Perfect Day Media där jag gör egna hamburgare. Nu ligger den uppe här med alla andra filmer. Klicka play för att spana in.


Avslutar med ett citat någon delade på min facebook. Fint och sant ju.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar