Annons
Annons

måndagspepp.


 

Happy hello. Måndag igen och jag har så mycket julfeeling i kroppen. En bra känsla. Jag har tillbringat hela helgen med tända ljus, spel, spaghetti och cava. Avslutade även min lördagsnatt med att dansa tryckare till Jurassic Park-låten, där peakade helgen helt klart.
Här kommer lite peppiga länkar och annat till er.

Annons

IMG_6255
Jag är med i senaste numret av papperstidningen Metro Mode och tipsar om mina favoritgrejer just nu. Så himla roligt att göra kollage förresten. Skulle kunna jobba med detta på heltid om det gick. : )

konsumentverket
Konsumentverket publicerade en vägledning om marknadsföring för bloggare förra veckan. Går att ladda ner som pdf här och är nog himla bra att ha till hands i denna snåriga djungel av vad man får och inte får göra som bloggare.

jagsmygerinte
Bloggyrkesnätverket Better Bloggers har i samband med detta startat kampanjen #jagsmygerinte. Den är ett upprop för att uppmana bloggare att följa marknadsföringslagen och vara öppen och tydlig mot läsararna vilket innehåll som är köpt i ens kanaler. Jag och många andra bloggare har skrivit under! Gör det du med här.

valpar

Dödsgullig video på valpar som lär sig att yla hittar du här.

12334511_10207866336634217_148938938_o

Min kompis Gustav ni vet, har gjort ett dockhus man kan buda på och alla pengar går till Barncancerfonden. Kolla fint ju!
In och titta närmare på hans samt de andra deltagarna hus HÄR.

duvchi
Avslutningsvis vill jag rekommendera Duvchis album som släpptes förra månaden. Helvete och järnspikar det liksom golvade mig. Haft det på repeat hela helgen. Ni måste lyssna. 

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar