Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Förlåt för lite sen måndagsbloggning. Eller ni kanske i och för sig inte ens har märkt det, vad vet jag. Hur som helst har jag städat lägenheten typ hela dagen och då KAN jag liksom inte sätta mig vad datorn för då fastnar jag där. Men nu så.
Måndag och jullov, det känns fint! Jag kommer nog gå ner till lite färre inlägg fram till fjärde januari så ni vet. Men minst ett om dagen kommer det såklart att bli.
Här kommer lite måndagspeppiga länkar.

Annons

Friday equals pasta.
En bloggläsare önskade att jag skulle uppdatera mitt pastainlägg från 2013 där alla länkar var trasiga sedan bytet till Metro. Nu har jag gjort det i varje fall, varsegod! För ännu fler pastarecept så kan ni förstås kika in i matkategorin.

lenadunham
ÄLSKAR dessa fotoautomatbilder på Lena Dunham och Jemima Kirke när de var 18 år. Från  Lenas instagram.


Vill rekommendera podcasten Konversation där två kreatörer möts och pratar om kreativitet. Lyssnat på tåg och tunnelbanor och tycker det är väldigt inspirerande. Särskilt Kerstin Ekman & Sara Stridsberg samt Barbro Lindgren och Karolina Ramqvist.


Vill även rekommendera tv-serien The Leftovers som jag först hörde om i Alex och Sigges podd. Extremt spännande, snart sett klart två säsonger på en vecka. Handlar om att 2% av världens befolkning helt plötsligt oförklarligt försvinner och man får följa de som blev kvar på jorden. Nagelbitning deluxe och dessutom står en av Lost-skaparna bakom serien. Finns på HBO Nordic.

creative

På Metro Mode Creative kan du bland annat läsa om,
Bloggarna julspellistor
En intervju med Nattskiftet
Elsa Billgrens jul
samt normkritiska julkort.

puss.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar