Annons
Annons

måndagspepp.


 


Hej och glad måndag. Här i Stockholm är slasken total. Jag rymmer däremot utomlands imorgon, i och för sig till en plats med minst lika mycket slask, men ändå! Längtar! Så! Mycket!
Här kommer ett knippe måndagspepp till er.

Annons


Kajsa Ekis Ekman: ”Jag är trött på posörer”
Den här intervjun med journalisten och författaren Kajsa Ekis Ekman för Bon är fullkomligt MAGI. Önskar så att hon var min kompis.

edit
Lilly och Josefin går på p3 Guld.
SVT Edits reportrar Lilly och Josefin frågar musikkillar på p3 guld vilka de samarbetar med (=killar). Roligt – och viktigt – såklart.

hejman
Hej män, här är 8 sätt att stödja den feministiska kampen.
”Du kallar dig feminist – men lever du efter det? Sara Haraldsson på Maktsalongen tipsar om hur du kan göra det.”


#NEJTILLTAFS
Tidningen SOLO har precis startat en kampanj för att synliggöra unga kvinnors erfarenheter av män som tafsat. Detta med tanke på det som hände i Köln under nyårsnatten och på musikfestivalen We are Sthlm. Under hashtaggen #nejtilltafs kan man dela med sig av sina erfarenheter. Solos chefredaktör Katarina Muhr har skrivit en krönika om ämnet som du hittar här


Linda Skugge: Saker under huden/Det här inte en bok.
Det har kommit ut en nyutgåva i storpocket av Linda Skugges fan-ta-stiska böcker Saker under huden och Det här är inte bok. Båda var frikkin biblar för mig när jag var en teenage girl. Här är en gammal recension jag skrev om Saker under huden. Tips tips läs läs!

.

Translation. Some links to brighten up your Monday. This time they were all in Swedish, sorry for that!

 

(first photo source: Jati Putra Pratama)

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar