Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hoppas ni har en fin måndag allihopa. Jag börjar få lite resfeber till Tokyo fastän jag inte reser förrän om två veckor? Borde kanske planera något jag ska göra när jag landar och så. Typ fika med någon. Är du där i mars och vill hänga, hör gärna av dig!
Här kommer lite måndagspepp lastat till er.

Annons


I fredags hade netflix-serien Love premiär och igår hade jag sett klart hela säsongen. En av skaparna är till exempel Judd Apatow som bland annat varit med och gjort Girls och Freaks and Geeks så ni kan ju bara tänka er hur fin denna är. Indiekärlek i Los Angeles och jag älskar castingen och dialogen. Prepare to binge-watch. Huvudkaraktären Mickey har så fina kläder typ jämt också:
love


Literally just 23 great jokes.


Sinnesjukt fin lägenhet uppe på Hemnet just nu.

 

nattksitert
Och en bra grej! Jag är en av ambassadörna för Nattskiftet som ni kanske vet. Nattskiftet jobbar för att skapa en tryggare krog- och festivalmiljö och nu söker de volontärer till 2016. Som Nattkompis är du ett stöd i natten genom att ta följe, erbjuda en axel att gråta vid eller armkrok att stötta sig mot. Ansök för att bli volontär via nattskiftet.org

https://www.youtube.com/watch?time_continue=157&v=4Y8bUT8UXUA
Avslutar denna måndagspepp med den senaste raden av mean tweets som kom ut i förra veckan. Detta är fortfarande något av det roligaste tycker jag : )

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar