Annons
Annons

måndagspepp.


 

Morrn morrn.
Här vare måndag som vanligt. Jag ska filma och fotografera två stora samarbetsjobb denna vecka, fixa de sista ändringarna i min bok innan den skickas iväg till redaktör samt spela in tre avsnitt podd med Gustav. Vette sjutton hur detta ska gå, kommer antagligen få minst två sammanbrott.
Men vet ni – allt går! Till slut går allt. Om bloggen skulle halta lite vet ni varför men jag hoppas verkligen inte det blir så. Jag vill ju att vi ska ha härligt härinne.
NU är det dock hög tid för lite måndagspepp. Varsågoda!

Annons

12745818_1072531222792035_5419261378938413541_n

På lördag den 5 mars (nu på lördag) spelar jag skivor på indieklubben Babasonic!
Detta var mitt stammisställe när jag var sjutton – nitton år. Har dansat till samtliga indiehits, hånglat med typ alla indiekillar födda runt 84 och druckit billig öl och träffat nya kompisar där. Detta har alltså varit livets klubb för mig på många sätt. Senast jag spelade skivor där var för tio år sedan på deras femårsjubileum (då dörrvakten vägrade släppa in mig pga trodde ej att ”lilla gumman” skulle spela. idiot) och nu är det dags igen. Jag ska spela indie och northern soul så att era öron smälter. Spelar kl 23- 00. Komsi!
EVENT HÄR.

1400x1400_8952275

Aziz Ansari – Buried Alive. 
På sista tiden har jag kollat på all stand-up av Aziz Ansari på Netflix. Han är så himla himla rolig. Stand-up kan man ju annars vara allergisk mot, men snälla va inte det! Kolla på Aziz, bli lite småkära, skratta lite. Och har ni missat hans komediserie ”Master of None” föreslår jag att ni skolkar från skola och jobb och stannar hemma och ser direkt.

spring
Spotify Running.
Alltså detta kanske är old news för många men jag upptäckte denna funktion alldeles nyss. Det finns alltså en knapp på mobilfunktionen av Spotify som heter ”Running”. Klickar man i den känner den av hur fort man springer och sedan levererar musik den tror man gillar i den takten. Orkar ej va smart.

rymden

Lite info om rymden pga vi bor i den. Klicka här för att se.

.

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar