Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och konichiwa! Här vare måndag igen. Det fullkomligt spöregnar och är kallt där jag är, hoppas där ni är är lite bättre. Här kommer lite måndagspepp lastat.


Fascismen är underbar.
En väldigt bra krönika om Sverigedemokraternas fascistiska grepp beskrivet utifrån filmen Lejonkungen. Tror att många kan få sig en tankeställare när de läser denna, även du som inte är helt säker på vad fascism innebär (kanske ännu viktigare då).

Annons


Penny Schulman makeup tutorial
Penny Schulman är ett barn av sin tid och har gjort en asgullig make-up tutorial. Spoiler att hon målar sig själv till någon slags förtjusande katt.

tokyo

Girls s05e03
I senaste avsnittet av Girls får vi besöka Shoshanna i Tokyo! Detta avsnitt har en helt annan slags tonalitet än vad Girls vanligtvis har vilket jag tyckte var ganska så roligt pga härligt att lämna ramar ibland. Trodde vid vissa tillfällen att de typ skulle brista ut i sång a la valfri färgglad musikal.


Odla din egen avokado.
Min gullis Gustav har gjort en superfin guide hur du odlar din egen avokado! Vill börja nu nu nu. De tidigare försöken har inte gått så bra men efter denna guide kanske jag och Magnus kommer få en egen avokadoskog.

 

.

Translation. Some links to brighten up this Monday.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar