Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag! Min måndag känns inte riktigt som en måndag den här veckan, för jag gick och la mig innan midnatt både fredag, lördag och söndag. Skulle lika gärna kunna vara fredag idag i mitt huvud. Fast det är det ju inte. Har massa jobb denna veckan, men på torsdag äre ledigt!
Då åker jag och Magnus iväg en hel himla vecka till ett annat land bara han och jag. Ska bli så fint. Eller förresten, helt själva är vi inte för vi tar med en tredje person med svans. Är orimligt pepp på att åka flygplan med henne och gå igenom säkerhetskontroller och sånt, kommer bli så gulligt. Hur som helst, här kommer fem stycken måndagstips.

Annons

solo magazine.

Jag är med i månadens Solo och visar upp min garderob. Tre sidor intervju och bilder, finns ute nu om ni vill läsa.

kakan
Ni har väl inte missat Kakan Hermanssons bröllopsprogram på SVT? Alltså jag tycker det är så himla fint med alla kära personer och inblick i olika kulturer och religioner. Kolla här på Bröllop med Kakan.

p
Tidningen Skriva har just nu en poesiskola för den som är sugen. Skrev dikter så händerna blödde ungefär när jag var tonåring och tänker att jag nog hade mycket tyckt om en sådan här liten skola. Del 1 här.


En Delad Värld är SVT:s nya ungdomsserie som handlar om en värld utan män. I princip alla har dött av något virus, men det finns en ung man kvar som behandlas som Justin Bieber upphöjt till en miljon ungefär. Och honom råkar förstås seriens huvudrollsinnehaverska springa in i.. Bara ett avsnitt har sänts men tyckte den verkade fin. Dystopisk tonårskärlek och annat finns att titta på här.

appa
Fotografen Johan Bävman har tagit foton på svenska män under deras pappaledighet och i förra veckan publicerade Buzzfeed (en av de topp 100 största sajterna i världen) en artikel med dessa foton +intervjuer med papporna som visar hur viktigt och bra det är med delad ledighet.

.

Translation. Some links to brighten your Monday. The last one is in English.

(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar