Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag. Idag är det helgdag här i Japan för att fira in den första vårdagen! Väldigt fin högtid måste jag säga. Jag ska åka iväg på utflykt vid en tunnelbanestation jag inte varit på men först ska jag gå ner och handla frukost. Insåg just att jag köpt en onigiri full med fermenterade bönor, var inte min grej direkt. Här kommer lite måndagspepp.

Annons

Veronica-Maggio-Den-första-är-alltid-gratis

Maggio släppte ny singel förra veckan och hon är ju en av de bästa. Den första är alltid gratis kan du lyssna på här!


Såg en sorglig romantisk komedi om att komma över någon man varit ihop med som jag tyckte var väldigt fin och rolig och träffande. Dessutom spelar Andy Samberg och Rashida Jones huvudrollerna och båda de är man jättekära i! Den heter Celeste & Jesse Forever och jag hittade den på japanska Netflix, men ni har säkert andra vägar till den om ni vill se ^^

1

Metro Mode Creative hittar du massa fint just nu! Här kommer en bunt tips:
Linn Wiberg ger dig konkreta tips på hur du får din drömpraktik och Flora listar de bästa brunchställena i San Francisco.

2

Månadens Spellista hjälper dig att djupandas efter en lång dag av intryck och så kan du hitta en intervju med tjejerna bakom podden Arga Flickor.

1

Tre olika recept på vegetariska tacos skapade av Annie som är författaren bakom bloggen Vegokäk och så kan du läsa mer om mentorsskapsprogrammet med syfte att peppa tjejer att plugga till ingenjör.

2

Vi går igenom alla outfits karaktären Mickey har i TV-serien Love och du kan läsa om Lisa som sa upp sig på sitt jobb för att starta eget inom doftbranschen.

Untitled-1

Sara Edström har gjort en Amsterdamguide och Sandra Hjort tipsar om 8 sällskapsspel du kan göra själv.

(följ oss på bloglovin för att inte missa något!)

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar