Annons
Annons

måndagspepp.


 

jake

Hej och glad måndag fina ni! Det ska bli en pangvecka vädermässigt, i alla fall där jag bor, kul va! Tänker ha klänning och solglasögon och leva life.
Jag hoppas verkligen Metro fixar Bloglovin-problemet denna vecka. Nu har man inte kunnat läsa bloggen i bloglovin-appen på en hel vecka, så otroligt segt. Dåligt för min bloggpepp också. Man vill ju inte göra massa inlägg som många inte kan läsa.
Annars då? Jo, jag hade möte med min redaktör i fredags som var nöjd med mina omskrivningar så nu går vi förhoppningsvis till sättning snart! Alltså att texten formges i datorn så som den kommer se ut när den är en bok sen. Hurra! Ska fira med skumpa och kroppkakor ikväll med M på Pelikan.
I eftermiddag ska jag på ansiktsbehandling, längtar mycket till det. Är så torr och eksemig alltså, just nu ser mina kinder ut såhär utan smink. Hoppas behandling kan råda bot på detta. Nu har jag pratat klart, här kommer istället tre stycken måndagstips till er:

Annons

hashtag
#hashtag på svt play.
Sjukt bra serie inspirerad av händelserna kring Instagramupploppen 2012 i Göteborg. Otroligt välspelat och spännande. Se denna.

AP-Skam3_doc6nym9dpctz417v5t4ns2
Skam på Nrk play
Den norska serien Skam har minst tio personer oberoende av varandra tipsat mig om att jag måste se. Också en serie om tonåringar, denna (iaf säsong ett som jag började se!) handlar om ett tjejgäng som ska samla ihop pengar till sitt studentflak. Och om kärlek, vänskap och sånt också såklart. Jag önskar dock så mycket att den även fanns textad. Såg fyra avsnitt tills jag gav upp, förstod cirka 30% och det går ju liksom inte. Så mycket enklare att läsa norska än att höra tycker jag. Men ni med bättre språköra – se den!

1
Tillsammans Cup
Har ni inget för er på nationaldagen borde ni spana in en sån fin grej som mina två kompisar Marica och Matilda varit med och styrt upp! På Enskede IP kommer 300 svenska och nyanlända svenska ungdomar mötas på Enskede IP, blandas upp i lag och spela en turnering. Utöver turneringen blir det fin festivaldag med massor av artister, foodtrucks, event och nice give aways.
2
Obs helt gratis att komma, inget inträde eller något. Hade såklart kommit om jag inte varit i gbg och dansat till Håkan. Ni hittar fb-eventet här.

 

Translation. Only Scandinavian links in these week of Monday links, sorry so sorry!

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar