Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag! Här i Stockholm är det megasoligt så idag kan nog bli en ganska fin dag tror jag.
Här kommer 6 måndagspeppiga grejer,

Untitled-1
Paraplyerna i Cherbourg, en av de finaste och sorgligaste musikalerna jag vet sätts upp i Stockholm i september med Louise Peterhoff och Sverrir Gudnasson i huvudrollerna. Jag och mamma köpte biljetter förra veckan,  ska bli så himla kul. Här finns biljetter! Och för er som missat vad det är för musikal, spana in vad fint:

Annons


Creamy Asparagus Soup with Fennel and Tarragon. Fy 17 vad gott.


En fantastisk fågellampa av Umut Yamac.


Hjälp teaterprojektet Våldtagna kvinnor på Kickstarter.”Våldtagna kvinnor är ett teaterstycke som tas fram i ljuset av Sveriges samtida våldtäktsdebatt och diskurs.Läs mer här.

Hur man gör egen parmesanbuljong av parmesanstumpar, tyckte jag lät mycket spännande och vill absolut prova. Finns ju absolut inget godare än parmesan liksom.

adidas
Avslutar med en bild som togs för en timme sedan på den här snabba gänget. Vi var ute och sprang innan staden vaknat, för vi har startat springgäng! Tycker vi är så gulliga ihop. Kan inte lova så mycket från vårt gäng mer än att alla tar det i sin egen takt och efteråt fikar man helst ihop. Eller det är väl precis så ett springgäng ska vara förresten.
.

Translation. A few things to brighten up this Monday: The Umbrellas of Cherbourg is going to be a musical in Stockholm this fall, a dreamy recipe of asparagus soup, a wonderful bird lamp, a Swedish kickstarter project, How to Make Parmesan Broth and a picture of my running gang.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar