Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag! Hoppas ni inte ens vet att det är måndag utan har hamnat i en semesterlunk så att dagarna flyter ihop. Om inte – hoppas ni snart är där.
Jag är hemma i Stockholm igen efter en helg i Frankrike. Har tillbringat min måndag hittills med att gå en långpromenad samt köpt städprylar för att det behövdes. Känner mig ganska måndagsloj. Det tog femtioelva år att ta sig hem från flygplatsen igår för att det hade varit Coldplay konsert + match så inte en taxi gick att få tag i och t-banan var stängd. Som tur var klarade sig i alla fall alla blommorna (minus en basilika i köket) under långhelgen och det var ju det viktiga!
Aja, mot måndagspeppen. Som vanligt och som alla veckor har män utfört lite idiotiska saker och som vanligt har underbara kvinnor förklarat varför detta är ett problem, så vi börjar där:

Annons

ahan
Låt oss prata om det verkligt farliga.
Hanapee har skrivit ett så otroligt bra blogginlägg ang det här med att en kvinna blev våldtagen under en Zara Larssonkonsert, Zara twittrar att hon hatar män och självklart bröt helvetet löst. Alltså LÄS DEN. LÄS.

sad
Sad Topographies.
Linn tipsade om instagramkontot Sadtopographies och jag är kär i det. Så vemodigt och knäppt på en och samma gång.

dress
Cold Shoulder Long Sleeve Ruffle Maxi Dress
Tycker klänningen Beyoncé har i musikvideon till Hold Up är så otroligt magiskt och såg att Asos hade en liknande som jag tycker någon av er borde äga sommaren i.


Charred artichokes with lemon aioli.
Grillad kronärtskocka med citronaioli. Jo jag tackar jag.

.

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar