Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag. Hade jag inte haft det här stående måndagsinlägget hade jag nog knappt vetat om det varit måndag eller inte. Jag sitter och skriver detta med en mjuk liten taxtass i knäet och sådant hjälper mot nästan allt. Idag har vi varit en hel vecka på franska rivieran. Gick fort och långsamt på en och samma gång: läst böcker, sett film, badat, blivit fräknig över armarna.
Ikväll tar jag och Magnus flyget till Palma där vi har hyrt ett hus med 6 andra kompisar i en vecka. Ser så mycket framemot detta!
Men först: måndagspeppen.

Annons

attiotal

Mesmerized av denna klubbvideo från Los Angeles åttiotal. Frisyrerna, kläderna, dansen, de små försynta blickarna när de märker att de blir filmade. Alltså så himla inte sant att åttiotalet var det fulaste kläddecenniet. Alla är SÅ fina och egna.

 

quotes
51 Of The Most Beautiful Sentences In Literature
Blev tipsad om denna listas av en bloggläsare, tack tack <3 Mycket inspirerande här för den som gillar ord.

bladen

Bladen Brinner
Peppad på denna podcast om barn och ungdomslitteratur riktad till vuxna som har premiär i september! Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo som står bakom podden beskriver den såhär:
”Pyttelite som om teveprogrammet Babel har gått och blivit ett radioprogram. Och bara, bara, bara handlar om barn- och ungdomsböcker.” 

 

buzzfeed
Getting Rid Of Clothes I Hated Helped Me Love My Body
Fin artikel tyckte jag om kroppsförakt och kläder i ens garderob som inte passar som man ”sparar till sen när man ska bli smalare”. Fy fan. Hållit på med det där en hel del i mina dagar och händer ibland att jag hamnar där igen och det är så korkat. Kläder som passar ftw.

5 recipes for sick days.
Jag var ju sjuk förrförra veckan (och är väl fortfarande inte helt hundra men men), därför har jag bli-frisk-radarn på och hittade denna sammanställning av recept för sjukisar. Bli friska nu hörrni alla.

 

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar