Annons
Annons

måndagspepp.


 

HEJ! Idag börjar min födelsedagsvecka woho. Fyller år på onsdag, men alla vet väl att man kan få fira hela veckan om man vill. Idag ska jag gå på ensamdagsbio och se The Lobster som jag bloggade om förra veckan och på kvällen ska jag ut och äta med M. Har inga möten inbokade på hela veckan och drar till WoW på torsdag. Så min semester fortsätter har jag bestämt. Från nästa måndag tänkte jag dock dra igång igen och börjar blogga som vanligt, så ni vet.
Hur som helst! Solen skiner (genom molnen men ändå), det är augusti, det är sommar, kräftsäsongen har börjat och jag planerar att äta så mycket skaldjur jag bara kan denna vecka.
Här kommer lite måndagspepp.

Annons

3f945744-cb28-4f3d-bc99-264bc0dccfc7

Svenska Dagbladet har gjort en jättestor (!) intervju med mig idag om att skriva i terapeutiskt syfte. Jag pratar om både bloggen och skönlitterärt skrivande och rotar lite i mina gamla dagböcker bland annat. Läs gärna! : ”Jag jobbar med att skriva dagbok.”

hej
I onsdags var jag med i Clara Henry i P3 och pratade om skrivande! Nu kan du hitta hela programmet i valfri podd-app om du söker på Clara Henry i p3. Hoppas ni gillar programmet och tack för alla som lyssnade live <3


Beata har gjort ett inlägg med sina bästa utflykter i Stockholm. Utflykter ftw, så detta ska jag spara.

DN har skrivit en artikel om tidningen Darling som fyller 20 år i år. Det var en feministisk och popkulturell tidning under nittio- och börjat av 00talet som jag älskade. Prenumererade från dag 1 och har alla nr sparade på mina föräldrars vind. Tyvärr är de flesta helt urklippta, för jag höll alltid på och gjorde massa fula scrapbooks :// Tränar iaf i min Darlingstischa ibland. Rolig artikel för den som minns och älskade tidningen.

 

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar