Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej alla, glad måndag! Min födelsedagsvecka är slut :'( men nu börjar ju annat kul. Till exempel fortsättningen av augusti! Och ja ja jag vet..ursäkta den orimliga positiviteten. Men jag vill verkligen suga ut varenda liten skärva av den här årstiden och bara vara glad så mycket det går. Jag och Magnus kan på riktigt sitta i sängen och titta förvirrat på varandra och undra hur vi ska överleva november. Eller februari. Hur gjorde man? Just nu minns jag i alla fall inte, men det gör prick ingenting för det är fortfarande sommar!

Annons

Här kommer lite måndagspepp lastat,


I Did A Newborn Photo Shoot With My Baby Bunny. Lägg ägg detta är så gulligt.

 


Brita Zackari har startat ett instakonto: @i_hate_workouts, där hon ger enkla tips på träning för dom som kanske helst vill göra något annat. Brita skriver så vettigt om träning så därför har detta blivit det första träningskonto jag någonsin följt på insta.

 


Sakura – Sheer Pink Tulle Cami With Petal Trim. Det här sovsettet/loungekittet/rosa drömmen ser nästan Disneytecknat ut. Tycker att någon av er borde köpa och sväva runt i.

 

A Beautiful Mess har gjort ett recept på rosé slushee – dvs frosé. Gott ju. Känns som en perfekt lördagseftermiddag-på-balkongen-aktivitet.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar