Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej gullisar. Sista augustiveckan (bu), jag är i new york (yay) och här är det i alla fall inte höst ens lite. Den här veckan ska jag göra många roliga grejer. Som att se en musikal, äta grejer med tryffel i och gå på bröllop. Och så kommer Magnus till New York på onsdag, saknar honom.
Här kommer lite måndagspeppiga länkar! Obs förresten på att ”måndagspepp” typ blivit ett begrepp i bloggvärlden nu? Ser det lite överallt. Fint ju.

Annons


Underklädesmärket Lonely Label har gjort en jättefin fotografering med Jemima Kirke och Lena Dunham. Ser fler bilder här.

 

zombie
Richard Tellström som ni kanske känner igen från Historieätarna har gjort en överlevnadsguide i matens tema. Saker som är bra att ha hemma om vi råkar ut för krig eller zombieinvasion. Läs på vetja.

Håkan har släppt nytt album! Det har ni antagligen inte missat, men ändå. Tycker framsidan av Jan Lööf är så fin! Lyssna här.

Bloggläsaren Sabina tipsade om den här asfina franska kärlekshistorien producerad av i-D. Kommer göra dig glad, så se den nu.

 

Translation. Some links to brighten this Monday.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar