Annons
Annons

måndagspepp.


 

unnamed


Hej hörrni och välkomna till oktober. Hoppas ni mår bra. Här är en bild på från bloppisen i lördags, tack alla som kom och var så gulliga. Hoppas ni trivs i era nya plagg! (bild tagen av marika tedroff)
Jag börjar bli riktigt trött på fasadrenoveringen av huset där jag bor i, det är så stökigt hemma hos oss och så kvavt. Går inte att vara hemma längre perioder under dagarna utan att bli helt sänkt och det är ju typiskt för någon som jobbar ganska mycket hemifrån.
Oh well, värre skit har ju hänt så ska sluta klaga. Den här veckan ska jag göra nästan bara roliga saker: äta goda grejer, ha en fest, gå på finrestaurang och har till och med avsatt ganska mycket tid för att skriva på nästa skrivprojekt. Kewl.
Här kommer veckans måndagslänkar,

Annons

14469573_10154621131011789_4449197621577349834_n

Såg ni debatten mellan Trump och Clinton förra veckan? Jag såg delar av den, tyckte denna tweet summerade det hela bra. Jag är så himla stressad över att Trump knappat in på Clinton. Tänk om han vinner? Vad gör vi då? Tänker att världen kommer bli som i The Lorax :/

hagga
Att hagga sig ur kvinnofällan. En fantastisk krönika om verbet ”hagga” och hur man kan använda det i den feministiska kampen. Obs, fattar att alla inte kan känna igen sig i just denna krönika och ingen tvingar någon att bli såhär, men jag tror personen verkligen behövs. Att kvinnorollen i sig breddas och får vara avig är så viktigt. Jag själv – särskilt som 30+ kvinna som egentligen borde avla barn och settle down enligt den traditionella bilden – kunde se mig och mina tjejkompisar i detta. Mer skamlöshet och besvärlighet, mindre klädsam tystnad tack.

Symbol_lasarnas_val
Akademibokhandeln har nu en tävling som heter Läsarnas Val där man kan utse årets bästa böcker. Ni får såklart gärna rösta på min bok om ni vill 😉 men tror inte direkt att jag har en jättestor chans, men det är hursom en massa fina bokpriser och en kul tävling!

bunny
Bunnies eating berries look absolutely terrifying. Denna video får avsluta inlägget. Mer bär-ätande kaniner åt folket <3

 

.

Translation. Monday links on a Monday, as usual. : )

 

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar