Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej!
Måndag igen och jag reser hem från New York idag. Detta inlägg är tidsinställt men jag antar att jag är väldigt trött idag för i söndags var jag på bröllop. Älskar när ens kompisar gifter sig! Det är så jäla gulligt.
Jag hoppas jag kommer hem idag, för en tropisk storm ska vara påväg in mot New York och då kan inga plan lyfta. Vi får se helt enkelt! Nu är det bara två veckor tills Allt som blir kvar kommer ut. Är så nervös att jag känner mig helt känslolös, dessutom har mitt öga ryckt i över en vecka och jag antar att det är pågrund av den. Oh well, här kommer lite måndagspepp:

Annons

frage
Hanapee skrev ett bra blogginlägg om att frågestrejka när det gäller män utifrån en krönika i DN (som nu tyvärr är låst, har ej läst den själv). Patriarkatet och den ojämna maktbalansen smyger sig in precis överallt det är så viktigt att konstant komma ihåg det. En sak jag brukar göra förresten när jag inte får frågor tillbaka är att be om det. Alltså bara säga: Hallå? Är du inte intresserad av vad som hände sen/hur det blev/hur jag mår etc. Kanske inte en taktik för alla, men för någon som älskar att prata ganska ofta och mycket skulle jag aldrig klara av att frågestrejka ehm.


Det här klippet från när Amy Schumer uppträdde i Stockholm förra veckan är så underbart (i sin deppighet). Hon är så bra.

 


Chinese Green Onion Pancakes. Ser sjukt gott ut.

 

3

Som vanligt finns det ett gäng fina artiklar på Metro Mode Creative.
6 veganska frukostar
Här är de bästa skrivpoddarna.

2

Har hittar du poké bowls i Stockholm
Kläm ur det sista ur Stockholm nästan gratis

1

Mina bästa kantarellrecept.
Så råder du bot på din prestationsångest.

Puss!

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar