Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag. Mår ni bra? Hoppas. Jag sitter i min säng i detta nu och äter frukost och skriver detta. Idag har jag inga särskilda planer mer än att städa lite, redigera bilder och kanske gå en promenad pga sommar ute. Är så dåliga på måndagar så planerar aldrig in någonting, vill bara att de ska vara lena och snälla som vanilj. En av de bättre perksen med att bygga sin egen arbetstid.
Imorgon ska jag och min mamma se Fantomen på Operan vilket jag är mycket pepp på. Tycker det är en av de vackraste musikalerna och All I Ask of You är på min topp fem finaste musikallåt.
Här kommer lite måndagspepp.

Annons

IMG_4869

Läääängtar tills jag ska se Den allvarsamma leken om två veckor. Fick hem musiken på vinyl och framsidan var ju inte bara fin utan så var även innehållet. Perfekt att exempelvis plugga eller skriva till.

1

Här är en hund som äter en smoothie.

musik
Julia har skrivit ett fint inlägg om hur hon hittar ny musik! Det är en av mina favoritsysselsättningar också, så uppskattade detta inlägg micket.

doftljus

Vill tipsa om detta doftljus från & Other Stories som luktar så gott. Enligt hemsidan rosépeppar, vita blommor och mahogny, men vad vet jag. Bara att jag gillart. Dessutom väldigt fint.

mattor
Den här Etsy-affären har marockanska mattor som är så vackra och säljs för typ en bråkdel av vad exempelvis Artelleriets marockanska mattor säljs för. Nästan alla är rosa dessutom!

cheese

Grown-Up Grilled Cheese Sandwich with Caramelized Balsamic Onions and Kale.
Gott.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday!

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar