Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej alla gulliga därute. Vi går in i sista veckan i september och det är fortfarande VÄRLDENS BÄSTA VÄDER. Tycker ni att jag är väderbesatt? Det är för att jag är.
Har aldrig mått så bra så genomgående en höst som denna (hittills), och jag vet att det är på grund av temperaturen. Den har liksom kontroll över hela mitt mående? Borde egentligen bara dra från norden men då förlorar jag ju liksom..Stockholm? Så bra stad på så många sätt. Tänk om Stockholm låg på samma bredgradd som Rom, då hade det varit livets stad. I en spegelplanet någonstans i universum kanske det är så.

Annons

Tack till er förresten som redan (!) läst ut Allt som blir kvar och hör av er och skriver så fint. Vill att ni ska veta att det betyder SJUKT mycket för mig, tar skärmdump på allt! Och tack till alla ni som jag träffade på mässan, ni var så snälla och gulliga, tack för alla kramarna och fina ord. Och till er som var på mitt sista seminarium med Flora på lördagen, förlåt för att jag bara kutade därifrån, men det var för att jag skulle hinna med mitt tåg!
Hur som, här kommer lite måndagspepp för att dra igång veckan.

bladenbrinner
Minns ni att jag skrev om en bokpodcast jag peppade på för typ två månader sedan? Nu har Bladen Brinner en podd för vuxna om barn&ungdomslitteratur med författarna Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck haft premiär. Den är sjukt välproducerad och i första avsnittet intervjuar de bland annat Barbro Lindgren som man älskar ju.

alltsomblirkvar

Och! Inte för att skryta (men jo): när de blev intervjuade i SvD om podden fick de frågan vilken den bästa bok de läst på sistone var och då sa Johanna MIN. Min!

buzzfeed

Denna artikel i Buzzfeed om Rorys pojkvänner i Gilmore Girls är så spot on. Och typ viktigare än man tror pga man ska aldrig vara ihop med as. Om man då följt GG, annars fattar man nog ingenting. Obs förresten på att journalisten ifråga typ skrivit exakt samma sak om Jess som jag gjorde i ett blogginlägg i somras. Så sjukt ju.

rela

Upptäckte denna strålande Spotify-tjänst i helgen! Release Radar, en spellista med nya låtsläpp men bara med musik man själv gillar. Så bra! Finns under ”discover” på Spotify.

3274003_2048_1151

Genom Release Radar upptäckte jag nästa måndagspeppiga tips: Thomas Stenströms nya singel. Allt jag har heter den och den är så SJUKT BRA. Ska aldrig mer lyssna på något annat. (bild: sr)

2

Som vanligt finns det mycket fint på Metro Mode Creative. En intervju med skönhetsbloggaren Whinar, en stilintervju med Groovy Nickz.

1

3

Chiapuddingsrecept, Tv-serier-i-höst-pepp, DJ-tips för dig som drömmer om att spela skivor och fem viktiga feministiska frågor! Följ Creative på Bloglovin här vetja.

IMG_5158
Har ni förresten uppdaterat till de nya emojisen? Det är så kul nämligen att de äntligen fixat emojis som föreställer mig, Gustav och Magnus.

 

Translation. Some Monday links!

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar