Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag! Jag drar till Los Angeles i övermorgon så det är ju en extra bra vecka för mig. Och förvirrande. Va? Ska jag till LA i övermorgon? Så sjukt ju. Borde tvätta.
Här över är en fin bild på mig och min förläggare som Sofie tog på min bokreleasefest i onsdags! Mer bilder från den kommer snart.
Först lite måndagspepp,

Annons

Johanna Bradford har lagt upp ett pastarecept som lätt så gott: Spagetti Aglio e Olio med långsamt rostade tomater och svartkål. Det vill jag testa. Hur redigerar man bilder såhär förresten? Skulle så gärna vilja, mitt största störningsmoment i photoshop är att röda element i mina bilder blir så jäkla röda och ljuset så o-matt. Oh well.

topp
Alla som var med på loppisen förrförra lördagen har lagt upp en auktion på Tradera där pengarna går till välgörenhet. Jag säljer en cos-topp i ull från 2010 som jag transformerade om till en tajt magtopp hos skräddaren. Så obs är nog inte en 38 som det står utan en 36:a. Här är ett inlägg när jag använder den.

kent
Till alla Kentfans där ute: på denna sajt kan du se hur stort Kent-fan du är ”på riktigt”. Jag fick 20% ”Lagom stort Kent-fan”. Då hade jag ändå lyssnat på Kent i 226 minuter den senaste halvåret. Nästan bara från Hagnesta Hill-skivan om någon undrade.

När vi ändå pratar om Spotify-grejer fick jag två fina Spotifytips i kommentarerna förra veckan:

Isabelle tipsar:
hallå! du som tipsat om spotifys *hemliga* applikationer så är här ännu en du kanske missat så lika bra jag skriver det. man kan högerklicka på en lista och trycka på ‘skapa en liknande spellista’ så gör spotify en lista på två sekunder med liknande låtar du hade i originalspellistan. hur bra??????? upptäckte idag och så enkelt att hitta sån typ av musik man gillar ju!!! tips tips tips

Ellen tipsar:
Hallå Sandra! Du har väl sett att Spotify har hittat på världens bästa uppfinning – Daily Mix! De gör liksom några blandband åt en i olika genrer – lite sådan musik man knarkar för tillfället, några låtar man glömt bort och så några nya! Det är genialt när man vill lyssna på trygg musik men inte orkar tänka ut vad! Bara sätt på en mix tape så får man rätt stämning men slipper bestämma så mycket  Pusshej!


Bloggläsaren Moa tipsade om att Kirsten Dunst håller på att regissera en filmatisering av Glaskupan med Dakota Fanning i huvudrollen. Så peppigt! Skrev ju om den boken förra veckan om ni minns.

 

camilla

Ni hittar tre finfina intervjuer på Metro Mode Creative just nu: En med instagramstjärnan Babe Ebba, en med möbelformgivaren Camilla Ödmo och en med skribenten och programledaren Brita Zackari.

 

Translation. Some Monday links as usual!

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar