Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Det är måndag igen. Är det inte måndag hela tiden? Gud. Känner att jag behöver bli tagen med storm på något vis. Min mamma föreslog att jag skulle göra något drastiskt, för att liksom skaka om mig själv. Kanske skaffar jag extensions: sjöjungfrulångt hår som alla snubblar på. Men det verkar sjukt jobbigt att borsta.
Denna vecka planerar jag att skriva klart första utkastet på mitt nästa skönlitterära skrivjobb. Det är bara en sak på 30 000 tecken, men ändå. Det känns ganska bra just nu faktiskt, en väldigt skön känsla. Vältrar mig i högstadiet och alla dess våndor.
Har fortfarande inte fått en enda tryckt recension på Allt som blir kvar så nu har jag gett upp det. Har ju fått väldigt fina omnämnanden i både tv och podd, samt av (en del) bokbloggar, men inte en enda faktisk tryckt (eller tv-sänd) recension. En på mitt förlag sa att det är för att det varit både nobelpriset och augustpriset och recensioner kommer komma sen efter det. Hoppas. Det ges ju ut +10 000 titlar i Sverige om året och av dom recenseras 500 ungefär läste jag nånstans, varav ungdomsböcker inte direkt är prioriterade. Plus att den kanske inte bara är recensionsvärdig? Och menar såklart inte att bara för att jag skulle få en recension skulle det vara värsta pangreccen. Vill liksom inte bara falla mellan stolarna och försvinna. Gudars. Att ens skriva detta är som att öppna upp bröstet pga så skört ämne för mig. Men man får kavla upp ärmarna och fortsätta skriva bara.
Att spela in den som ljudbok förra veckan var i alla fall väldigt, väldigt roligt. Drömmer fortfarande om att dubba något roligt djur på barnkanalen. Hehe. Nu räcker det med bla bla bla och mot måndagslänkarna:

Annons

.
gg

Ny trailer för Gilmore Girls har släppts! I denna får man exempelvis veta att alla exen är med, det tackar vi för pga ögongodis.

.

Bloggaren Keiko Lynn och hennes polare visar hur man kan klä ut sig till tjejgänget i kultfilmen Heathers. Älskar detta. Se också filmen om du inte sett.

 

stoppa

Över hundra barn- och ungdomsboksförfattare har undertecknat debattartikeln om att stoppa utvisningarna till Afghanistan. Läs den här.

 

I fredags hade programmet Tomas Andersson Wij spelar med… premiär på SVT och Maggio var första gäst. Har inte själv sett detta än men tror att det är himla fint och tänkte se ikväll.

 

le tigre

Mer musiktips! Le Tigre har släppt USA-valets bästa låt I’m With Her. Lyssnat på den på repeat hela helgen. Är banne mig i nästan samma kaliber som geni-danslåten Deceptacon.

.

Så fin och härlig liten film där Penny Schulman agerar stylist och make-up artist i ett modejobb ^^

 .
sandrabeijer
Avslutar med en av de bästa hundvideos jag sett: How to make your dog’s day: make her favourite toy life size.

 

.

Translation. Some links to brighten this Monday.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar