Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag mina damer och herrar. Idag är jag hemma och tvättar och städar lite för på onsdag åker jag till New Yooooork. Köpte biljetterna för ganska länge sedan och känner mig inte riktigt förberedd, men det blir nog bra. Stannar bara i fem dagar.
Här kommer lite måndagstipsiga länkar hur som helst.

Annons

frida

Frida Kahlos garderob. ”After Frida Kahlo died in 1954, her husband Diego Rivera shut her belongings in a bathroom at their Mexico City home, the Blue House – then demanded it be locked until 15 years after his death.” Så fina grejer. Men önskar man fick se ännu mer.

Monkinodraw är en av mina bästa bloggar, men med en mycket osäker uppdatering. Förra veckans inlägg avslutades dock med: ”varje onsdag kommer frånåme nu ett blogginlägg!!! ses på internet!” Och då kände jag att YAS tips! Så himla fint har hon det inne på sin internetplats.


Kvinnlig vänskap i tv-serier när den är som bäst. Det är som att kvinnors förmåga att bygga meningsfulla relationer med varandra fristående från män ses som suspekt på gränsen till hotfullt och därför antingen ignoreras eller förlöjligas. Det är inte utan anledning ord som kafferep och syjunta väcker negativa associationer än idag.”

m
Avslutar med denna bild som jag blev så glad över. Amanda aka har gjort en poster och ramat in en mening från min bok. Så fint ju.

Mer grejer blir det inte idag för nu måste jag verkligen verkligen tvätta. puss.

.

..

Translation. Monday recommendations: Frida Kahlos wardrobe, a blog, a article about female friendship in tv shows, and Amanda who made a poster of a quote in my book!

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar