Annons
Annons

mensen – en antologi.


 

mensen - an anthology

I veckan fick jag hem den här fina boken som kom ut den här månaden. Mensen, en antologi om mens utgiven av det norska förlaget Gyldendal. Älskar framsidan.

mensen - an anthology

Inuti hittar du 22 olika författare, serietecknare, skribenter och fotografer som har bidragit med sina tankar, texter och känslor kring just mens.

Annons

mensen - an anthology

Nämen! Där är ju jag!

mensen - an anthology

Jag har skrivit en novell som heter Nå skjer det (på svenska: Det händer nu). En sexnovell skulle jag nog vilja säga att det är. Jag hade aldrig skrivit en sexnovell innan och tänkte att jag kunde passa på när jag blir tillfrågad att vara med. Sex är ju rätt så svårt att skriva om, och man ska ju alltid göra saker som är svåra ni vet.

Hur som helst ville jag skriva en text där mens överhuvudtaget inte problematiseras. Där två personer ligger med varandra utan att det är någon big deal att hon har mens. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om det är jordens första sexnovell där någon har mens utan att det varken finns något pinsamt, skamligt eller sexuellt i det. Hon bara har det, som man har.

mensen - an anthology

Så himla roligt att bli publicerad två gånger på ett år! Boken har fått dessutom megafin kritik i Norge.

Nu lottar jag ut fem exemplar till 5 av er!
Maila mig svaret på denna fråga:
Hur stort är avståndet mellan Oslo och Stockholm i kilometer?
Min mail är [email protected].

Uppdatering! Tävling avslutad!

 

 

Translation. A Norwegian anthology about periods that was recently published. I am one of the contributors and have written a short story.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar