Annons
Annons

merry x-mas.


 

GOD JUL! Här kommer de snabbaste jäkla bilder jag tagit i världshistorien. Jag hoppade ner i soffan och knäppte ett par stycken, överförde dem till datorn och redigerade dem inom loppet av cirka 3 minuter. Var nämligen  lite försenad till mina föräldrar. Nu är jag i alla fall här, och såhär ser jag ut idag. Mjuk tröja från Monki, mörkblå kjol från Miu Miu och guldglittriga Superga’s.

Annons

Alla mina paket som jag ska ge ser ut såhär, med små andra gulliga paket på. ^^

Hoppas ni får en fin jul med människor ni tycker om. Och om ni inte får det, kom ihåg att det är bara en himla dag och imorgon är allt som vanligt igen. Tycker så himla mycket om er så ni vet.
Puss.

Translation. Merry x-mas! I’m at my parents celebrating and here’s my outfit. Sweater from Monki, skirt from Miu miu and gold sneakers from Superga.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar