Annons
Annons

min födelsedag.


 


I onsdags fyllde jag år som sagt.Jag mötte upp Nina och Alexandra på baren bredvid mig som har en så fin bakgård.


Vi drack mango och jordgubbsdrinkar.


Alexandra gav mig en hel låda med macarons! Vi dog av smaken salted caramel (ni ser den längst upp till vänster).

Annons


En ett år äldre Sandra.


Vid niotiden traskade vi iväg till East Village. Som vanligt var det någon filminspelning igång som man var tvungen att sicksacka mellan. Jag älskar det, och så sätter de upp lappar på telefonstolparna så man kan läsa vilken film det är. Fast just den här gången fick vi inte fram några google-resultat när vi sökte på namnet.


Vi gick till Supper där jag hade bokat bord till 14 av mina favoritpersoner i New York!


Lauren och Sara till exempel.


Carl Fredrik, Livia och Clemens gav mig ett Monopol New York Edition, så himla bra present! Spelkvällar är ett ypperligt sätt att tillbringa hösten på.


Supper är en himla fin italiensk restaurang som jag verkligen kan tipsa om. Alla deras pastor är så sjukt goda.


Jag åt citronpastan som är min favorit. älskar pastarätter där själva spaghettin har ensam huvudroll. Den här innehåller i princip inget mer än massvis med parmesan, olivolja och färskpressad citron. Omnom.


Efter maten blev jag överraskad med tårta och ja må hon leva!Tre olika mini-tårtor! Pannacottan längst bak var bäst, den smakade exakt som godisklassikern nötcreme.


Och sedan var middagen över och vi kramades adjö och vissa som inte skulle flyga dagen därpå gick vidare ut i natten. En väldigt fin födelsedag.
;

Translation.
I celebrated my birthday with 14 of my favorite people at the Italian restaurant Supper. I had the lemon pasta, which is one of my favorite dishes on Manhattan. I got lots of wonderful gifts but the only one I got a photo of was the Monopoly New York Edition from Livia, Carl Fredrik and Clemens. Such a great idea! I’m totally going to spend my fall inside playing board games.

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar