Annons
Annons

min första dag på bokmässan.


 

bokmässan.

I torsdags började Bokmässan och jag vaknade upp på mitt hotellrum fit for fight.
Hade på mig en ny stickad piké som jag fått av Gant Rugger. Hur fin?

bokmässan.

Jag tog hissen ner (bor på Gothia Towers där mässan är) och besökte mitt förlags monter. Kolla vad flott! Jag är en av fyra författare de valde att lyfta på stora monterbilden.

Annons

bokmässan.

Sjukt mäktigt ju.

bokmässan.

Mitt första seminarium hade jag tillsammans med Jenny Jägerfeld. Hon intervjuade mig om Allt som blir kvar. Så flådigt att bli intervjuad av en författare man ser upp till.

Förresten – FÖRLÅT för bildkvallen på mina Bokmässanbilder. Det är inte enbart för att kameraljuset är sisådär på mässan, det är också för att mitt braiga objektiv pajjat och jag släpade runt på ett som sjunger på sista versen.

bokmässan.

Vid lunchtid tog jag hissen upp till mitt trygga hotellrum och åt en mastodontstor räkmacka i sängen. Man måste äta en räkmacka om dagen när man är i Göteborg, det är lag på det.

bokmässan.

Efter lunchen hade jag och Patrik Lundberg ett samtal i Aftonbladet Kulturs monter om författarkläder, om man klär upp sig för att passa in i olika kulturella rum och om Göran Greiders skjortor. Bland annat.

bokmässan.

Mässdagen avslutades med att jag och Jessica Schiefauer intervjuades om Tonårsflickan i litteraturen – objekt eller subjekt? Det var så himla roligt att prata om, särskilt med Jessica som är så briljant.

bokmässan.

Sedan kutade jag upp till mitt hotellrum, piffade till mig och promenerade bort till Park där mitt förlag hade en stor middag.

bokmässan.

Vi åt trerätters och talade om skrivande och annat fint.

bokmässan.

Och så spelade & sjöng ett knippe från förlaget lite Bruce Springsteen-låtar för att de snart kommer ut med en bok av honom.

bokmässan.

Vid tiotiden började efterfesten men då tackade jag för mig och promenerade hemåt för att jag hade ett seminarium tidigt nästa morgon.
Och ungefär så såg min bokmässedag ut.

Idag signerar jag böcker i Natur och Kulturs monter mellan 13 och 14 och klockan halv fem har jag och Flora ett seminarium om bloggande och skrivande (Ung Scen, A-hallen, Monter A03:22), kom!

 

Translation. First day at the Gothenburg Book Fair.

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar