Annons
Annons

min fredag i new york.


 

new york.

I fredags var jag i New York och inte i Stockholm, och det var tidsmässigt förmiddag och inte eftermiddag när allt började hända. Vi var på väg upp till Central Park. Vi köpte extra internet och läste alla nyheter vi kunde hitta, kollade på live-teve och smsade med kompisar. Så sjukt.

Annons

new york.

Min mamma fick ett hej av en nyfiken ekorre.

new york.

Efter någon timme eller så var vi framme i Central Park. Här är då min familj.

new york.

Vi hade bokat lunch på boathouse i Central Park, en restaurang som funnits sedan femtiotalet.

new york.

Jag och Jack.

new york.

Jag åt skaldjurspasta med tomatsås (som gömde sig underst).

new york.

Efter lunchen gick vi runt lite i parken. Kämpa kämpa våren!

new york.

På eftermiddagen åkte vi tillbaka till hotellet och så sov dom andra middag. Jag var inte trött, så jag gick ut och letade upp en blow dry bar och fick håret tvättat och fönat! Typiskt lyxig New York-grej tänker jag.

new york.

Så kom kvällen och det var dags att gå ut på stan igen. Här bodde vi btw, på Roxy Hotel i Tribeca.

new york.

Vi gick till en dive bar och spelade shuffle board.

new york.

Och drack öl ofc.

new york.

Och vid åtta var det dags för middag. Vi hade bokat bord på Mission Chinese i Chinatown.

new york.

Vi delade på ett gäng olika rätter. Som green tea noodles till exempel.

new york.

Deras megastarka chicken wings kan nog vara dom godaste chicken wings jag ätit faktiskt.

new york.

Avslutade kvällen med att spela biljard på hotellet.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar