Annons
Annons

min hall.


 

Idag tänkte jag att vi skulle kika in i vår hall. Gudars vad svårt det var att fotografera ett väldigt smalt rum utan fönster, men försökte göra mitt bästa i alla fall.

hall.

Som ni kanske minns har jag målat innersidan av min ytterdörr i guld. Tycker det är så fint! Färgen heter rätt och slätt ”guld” och är från Beckers.

Annons

hall.

Jackhängaren är från House Doctor och hyllorna ovan är från Lagerhaus. De är egentligen lådor man ställer på marken men vi satte upp dem i krokar och nu fungerar de fint att exempelvis ha mössor i.

hall.

Likadana hyllor men i guld och större står på golvet. Där bor halsdukar samt grejer folk glömmer här. Har så mycket bortglömda saker här alltså. Skohyllan är från Maze och är superfin tycker jag. Syns så dåligt på bilden men såhär ser den ut.

hall.

Dörrmattan är från Habitat, mattan som skymtas är från Lagerhaus (här är bättre bild om någon kanske undrar). Paraplystället i emalj fick jag av min mamma i julklapp för fem år sedan. Hon budade hem det på en auktion och det är från 1910!

hall.

Stolen i rotting är från Afro Art. Den köpte jag idag faktiskt! Tavlan som skymtar litegrann är en jättestor sak på en gånger en meter.

hall.

Det är en print med alla Beatles låtar som låttexter. Tycker den är så himla himla fin. Man får låtar på hjärnan så fort man går förbi. För tillfället nynnar jag på Fixing A Hole. Från Wonderwall och finns här.

hall.

Mittemot har vi hängt upp en skohylla från Jysk som var den smalaste jag kunde hitta. Spegeln är från Ikea, brevkaninen har jag fått av Michelle och lampan är från Lightwork.

hall.

Slutligen har vi lampan i taket som är från Habitat. Passar lite ihop med stolen tycker jag.

Det är vårt minsta rum i hemmet på ett ungefär, hoppas ni tyckte om rundturen!

.

Translation. Welcome to our hall!

 

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar