Annons
Annons

min helg: hemma-hos, jazzlördag, glitterfest och ramen.


 

november

Nu ni ska vi dyka in i min helg. Den var extra bra framförallt ur ett matperspektiv. Åt så mycket goda grejer.

Men vi börjar här, i mitt sovrum. Min lägenhet skulle bli fotad för ett hemma-hos i tidningen RumBostad så jag städade lite extra och kollade på Grotescos Föräldramötet.

Annons

november

Och när de kom hängde jag i det rum som inte blev fotat för stunden och drack kaffe och jobbade lite.

november

Vid klockan ett var RumBostad klara. Vi vinkade adjö och det var dags för lunch för mig. Jag gjorde en lunchklassiker: tacos av det jag hittade i kylen. Plus julmust! God jul!
Läste bok också, John Greens nya. Snart klar då kommer recce.

november

Jag fick ett bud med Annas limited edition pepparkakor med lakritssmak, nom.
Det sjukaste var att de kom i en låda med så mycket lakrits att jag fick förvara godiset i en hel systemkasse. Kommer ha lakrits tills jag dör nu cirka.

november

Sedan begav jag mig till kontoret. Den lilla flickan som jag bor granne med har gjort ett pynt till min ytterdörr, så himla gulligt.

november

Jag försökte gå på jakt efter Metrotidningen som jag och Elsa var med i men den var slut både i Skanstull och Medis tunnelbana. Snodde denna bild från en i 925-gruppen, hoppas okej!

november

POFF var arbetsdagen slut och jag mötte upp Devi på Bar Hommage för cava-aw! Lite extra kompiskär i Devi för tillfället.

november

Efter aw:n gick jag till den italienska reston Nostrano och käkade middag med en gullig kille. Jag åt linguini med kalvfrikadeller, tryffel och svamp. GOTT.

november

Sedan kom lördagen. Hur snabbt går solen ner egentligen?? Jag promenerade från söder till östermalm i skymningen, dvs kl 15.30 ungefär.

november

För att gå på jazzbar med mamma! Tyge & Sessil närmare bestämt, en bistro med fokus på naturviner.

november

Vi lyssnade på Peter Morén som spelade egna hits och andra klassiker. Älskar Peter Morén.
Pontus spelade också! Lyssna på honom och hans jazzgäng varannan lördag på denna bar, gör det bara, det var så himla mysigt.

november

Jag åt mat: jordärtskockor med sesam, råbiff med grönkål och gröna gräddiga oliver.

november

Vid sju kramades vi adjö och så gick jag till Hobo Hotel där jag var gäst i Metro Jobbs podd Misslyckandepodden. Vi pratade om karriär ur ett motgångsperspektiv inför publik.

november

När vi var klara kastade jag mig in i en taxi för att gå på hemmafest! När glittret hänger i remsor utanför ytterdörren vet man att det kommer bli bra.

november

Linn hade Natten-förfest extra allt. Projektor som visade musikvideos, pizza, glitter, cava i överflöd och folk överallt.

november

Vi var PEPP.

november
Dansade till Carola och minglade mellan rummen fram till midnatt då de andra åkte till Natten och jag drog hemåt. Det var ju en dag imorgon också.

lol skoja

november

Fast det var det ju i och för sig. Jag åt bao buns på Ai Ramen till brunch!

november

Och sen ramen såklart. Alltså ni ser ju hur genigod denna ramen var? En spicy tan tan ramen med kyckling och sextiotregradigt ägg.
Har ni förresten märkt att jag har en ny telefon? En iphone 8, så fascinerad över hur bra kameran är.

november

Söndagen avslutades med att jag köpte amerikanskt godis som jag åt framför Wahlgrens Värld.

Tack helg v 45 ❤️

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar