Annons
Annons

min säng har fått en gavel.


 

home
Nämen vad har vi där som gömmer sig bakom monsteran?

home
Det är ju min nya sänggavel! Tror jag har bloggat om denna sänggavel säkert fyra gånger? M tyckte den var så himla ful så då kunde jag ju inte köpa den liksom. Därför var det det förstås det absolut första jag gjorde när han flyttade ut. Nu är den här hos mig och är ännu finare i verkligheten.

Annons

home

Den är från Tiretta Living.

home

Så här blev det! Så otroligt himla jättefint tycker jag. Dock råkade jag pajja min garderob lite när jag skulle skjuta in sängen för att jag tog stöd mot den. Jaja sånt är livet.

home

Himla nöjd.

 

Translation. My new headboard for my bed! From Tiretta Living.

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar