Annons
Annons

min stil: hösten 2012.


 

Vi har ju tittat tillbaka på min stil lite på sistone. Här är sommaren 2008 och här är hösten 2009. Jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att kolla in min stil hösten 2012, förra gången jag var singel.
Alltså egentligen kanske inte den ändrats så himla mycket sen dess? Mindre sammetschokers och platåskor typ. Men jag började läsa om dom inläggen från den tiden i något slags terapeutiskt syfte och då kunde jag ju lika gärna komponera ett nytt blogginlägg utifrån dem! : )

Annons

friday.
Magtröjor och samma gamla vanliga kjol från American Apparel. Och väskan jättelångt ner. ”varför har du väskan så långt ner” frågade en kille jag dejtade då. Men den var bara så, det där var tajtaste knappen på bandet.

saturday.
Keps och buffalos för att jag var arg rätt ofta och tyckte det passade. ”Såhär såg jag ut i lördags när jag gick på hemmafest, dansade, hånglade och slogs. nä skoja, såklart inte slogs. Det är bara idioter som gör. ” skrev jag i detta outfit-inlägg.

saturday.
Levde i denna batmantröja.

tiki disco.

Gick på dagsfest på söndagarna ute i Bushwick i blå t-shirt i sammet.

friday.

En grön pennkjol från H&M som blev för liten så fort man åt kolhydrater : /

skirt from lazy oaf.

Gick ut och dansade i tiger-kjol från Lazy Oaf. Den har jag kvar om jag planerar att klä ut mig till Tony the Tiger på någon maskerad någon gång.

wednesday.

Standarduniformen på jobbet. Skjorta, vita docs och flygarjacka från Opening Ceremony.

friday.

Hade kattbjällra runt halsen ibland så folk skulle veta var jag var ^^

ginger spice.

Var utklädd till livets person på Halloween 2012 men det känns som ni vet detta pga tar gärna upp det så ofta jag kan.. Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv!

photo: pontus hook

Har tappat bort denna leopard-bomber från Forever21 :'(
(foto: Pontus Höök)

friday.

Var kamouflerad ibland.

friday.

Köpte en alphajacka och ännu högre Buffalos. Det är nog tio centimeter över marken minst? De bor i min källare nu.

thursday.

Bättre bild på alphajackan. Köpte storleken för tolvåringar pga ville ha den croppad och kortare i ärmarna.

pink hair new years.

På nyårsafton hade jag blå sammetsklänning och rosa hår. Alltså sån där rosa färg som tvättas bort efter en tvätt. Här är en tutorial om någon är nyfiken.

Det var det!

.

Translation. My style, fall 2012.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar