Annons
Annons

min Stockholmslördag i sex bilder.


 

saturday

I lördags gick jag upp vid halv nio och insåg att jag nog klarat mig undan jetlag! Så lyxigt. Klädde på mig, åt frukost och gjorde mig redo för dagen. Bar Nike Cortez på fötterna, jeansen jag designade för JC för två år sen på benen och en t-shirt från Whyred.

Annons

saturday

Tillbringade min förmiddag med att fotografera diverse blogginlägg. Till exempel detta lilla klädcollage från i söndags. Då behövs det stege!

saturday

Sedan gick jag ut på stan men glömde kameran hemma! Så typiskt. Ni får föreställa er själva hur jag åt lunch med min mamma (räksallad) och handlade ett halvt kilo färska räkor på Matmarknaden i Sturegallerian. När jag kom hem var jag så varm av allt promenerande att jag fick byta t-shirt.

saturday

Och så lagade jag mat. Två olika sorters ceviche i tortillabröd. Recept kommer imorgon!

saturday

Vid sjutiden anlände mina gäster. Jenny, Anton och Nina! Vi åt ceviche och drack rödvin och det var liksom ljust ute när vi åt middag? En helt otrolig känsla.

saturday

Kvällen fortsatte i vardagsrummet med prosecco, Beatles på lagom volym och som alltid när man hänger med dessa tre: spännande, roliga och intressanta diskussioner. Somnade vid 02 efter en mycket fin vårlördag.

 

 

Translation. A Saturday in Stockholm. I spent my morning with some work before I headed out for lunch with my mom (but forgot my camera at home). In the evening I had Nina, Anton and Jenny over for dinner and drinks.

(0)
(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar