Annons
Annons

min tisdag: presenter och underkläder och lösgodis.


 

Min tisdag var någon slags peak i hur det kan vara att vara bloggare. I alla fall presentmässigt. Så jag tyckte att kameran kunde hänga med.

tuesday
Den började med att det ringde på ytterdörren när jag stod och borstade tänderna. Det var ett bud från & Other Stories.

Annons

tuesday
Det var en t-shirt, en munktröja och en scarf från deras samarbete med musikern och konstnären Kim Gordon. Så fina tryck verkligen.

tuesday

Jag lockade håret för att jag tänkte att det kunde vara fint till outfitbilderna jag publicerade igår om min höstkappa. Detta är alltså innan lockarna är urborstade : )

tuesday

Såg ut såhär sen. Som ni kanske ser (eller inte ser alls) så byter jag liksom bena när jag lockat klart, så luggen får mer schwung.

tuesday

Vid lunch promenerade jag till Vasastan och mötte upp den här bloggdonnan.

tuesday

Vi var bjudna på lunch hos pr-byrån Brand Mrkt, de berättade om sina underklädesmärken. Man älskar ju najsa underkläder

tuesday

Sedan fick vi välja ut ett set. Jag gillar t-shirtbehåar med bygel allra bäst. Detta från Heidi Klum Intimates.
Jag vet att jag lovat er ett bh-inlägg och jag har det typ färdigt i min wordpress, men på ett sjukt sätt har det inte känts helt bekvämt att publicera det sedan jag blev singel. Som att min kropp typ blev mer sexualiserad bara för att jag inte ”tillhör” en snubbe. Så sorgligt på flera plan att en känner så ändå.

tuesday

😍

tuesday

Efter lunchen åkte jag till mitt kontor för att jobba där resten av eftermiddagen. Träden utanför var höstiga.

tuesday

Fick ett bud från Weekdays koncept Zeitgeist, där de trycker nya prints varje vecka som reflekterar aktuella händelser i samhället. Denna mycket rimlig.

tuesday

Gick hem strax innan fem för att hinna förbi Novellix och hämta upp en bunt av mina noveller som legat och väntat på mig sedan innan sommaren :O.
Om någon missat finns den förstås att handla i din bokaffär och på bokus och adlibris!

Pangar in två recensioner här när jag ändå håller på:

Dagensbok.com 8/7 2017:
”Först och främst är Beijers språk, som vanligt, uppslukande – samtidigt vackert och påtagligt realistiskt. Flickornas desperation över att få komma iväg blir så påtaglig, och relaterbar, att det är svårt att värja sig.”

Bokstaden.se 21/5 2017:
”Låt det bli hennes signatur detta snäva och intensiva tidsintervall som berättar ett helt liv utan att berätta om något utanför.”

tuesday

När jag kom hem hade jag fått ett till bud! Med mat.

tuesday

Jag hängde i mitt sovrum och fortsatte jobba. Eftersom jag pausade min måndag fick jag ta igen den på tisdagen. Men det var det värt.

tuesday

Sedan åt jag budet till middag. Det var Gooh som skickat sin nyaste rätt: rimmad sejfilé med hummersås. Hummer på en tisdag jo jag tackar

tuesday

Avslutade min tisdag med lösgodis och femtioelva avsnitt av Masterchef USA.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar