Annons
Annons

mina favoritlåtar just nu.


 

tumblr_nkt5pv1gfz1qzhvd4o1_500
9ae4870b6803bb70e7c9078f35e60bcc

Nu var det för länge sedan jag gjorde en spellista till er, så denna eftermiddag smäller det. Nu när vi går in i månaden där hörlurarna liksom även fungerar som öronmuffar tror jag att man (jag iaf) peakar musiklyssningen. Jag har samlat på mig ett gäng favoritlåtar som jag tycker ni också borde lyssna på.
En spellista på runt en timme som man gärna kan ha på repeat också såklart! ^^ Rätt mycket indie, en del dans och lite gråtigt.

Annons

Lyssna här:
NIOTILLFEM. OKTOBER 2016.

musik

Glad lyssning!

 

Translation. Made a playlist with my current fav music. Can be find here.

 

Picture sources: 1 & 2.

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar