Annons
Annons

mina nyårsaftons-outfits. 2006 – 2015.


 

Nyår nalkas och nyår är en av mina roligaste högtider tillsammans med midsommar. Alla är så finklädda, man dricker bubbel och räknar ner och hånglar. Fyra panggrejer alltså.
Ska vi kolla hur jag sett ut på nyårsafton genom åren?

Annons

2006

2006.
För tio år sedan firade jag nyår på en hemmafest i Paris med min franska kompis Kris och min dåvarande pojkvän Tobias. + En jäkla massa fransoser då. Jag bar en röd klänning med rosett.

2
2007.
För 9 år sedan tog jag ingen outfit-bild på nyår till bloggen men hade på mig den här klänningen i alla fall. En klänning från Anna Sui som jag älskade och hade typ jämt när jag var ute den sommaren, hösten och vintern. Den hänger kvar i min garderob, fläckig av ciggmärken och rödvin.

1

Vi var hur som helst på en väldigt klassisk hemmafest om man är 23. Drack cava direkt ur flaskan, satt på golvet och stökade omkring.

2008

2008.
Det här året firade vi nyår i Paris. Hyrde en lägenhet med några kompisar i Marais och så bjöd vi in alla vi kände i Paris och dansade i vardagsrummet natten lång. Jag hade överdimensionerad rosett och en röd klänning från Acne.

2009

2009.
Detta året firade jag nyår i London med ett gäng kompisar. Vi gick ut och åt på restaurang och dansade på klubb. Jag hade svart från miniklänning från Whyred och rosettstrumpbyxor.

dress from whyred

En bättre bild på klänningen från ett annat tillfälle.


2010.
År tvåtusentio hade jag samma outfit som på nyår 2007. Tog tydligen bara den här bilden på mig själv. Vi firade i New York (bodde där då), med långbord på restaurang och hemmafest i East Village.

tulum

2011.
Det här året åkte vi till Tulum i Mexiko över jul och nyår. På nyår åt vi på restaurang och sedan var vi på en strandfest. Jag bar en leopardklänning från Chloe Sevignys samarbete med Opening Ceremony.

new years outfit.
2012.
Året därpå hade jag rosa hår, miniklänning i blå sammet och mycket höga buffalos.
Yes korrekt, jag var singel.

new years eve.
Vi åt middag på en restaurang i West Village och sedan var jag på ett rave i en kyrka i Bushwick.

2013

2013.
Det här året bodde jag i Stockholm igen. Vi hade fest på ett hotellrum i stan och sedan dansade vi hela natten lång på tryckarklubben Natten. Jag hade silverkjol, magtröja i rosa sammet och sammetschoker.

new years eve.
2014.
För två år sedan hade jag guldklänning och platå-pumps.

new years eve.
Var så himla lycklig också, kolla det ser man i ögonen.

new years eve.
Elsa hade hemmafest hela långa dagen och natten och det var så himla himla kul.

2015

2015.
Förra året hade jag en mycket revealing spetströja från Nasty Gal och kort kjol.

new years eve.
Jenny hade middag och fest och vi dansade med fönstren öppna för att det blev så varmt av all pepp.

Ingen aning vad jag ska ha på mig i år, det blir en spännande surprise helt enkelt.

Translation. My outfits on New Years Eve 2006 – 2015.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar