Annons
Annons

mina senaste iphoneanteckningar.


 

Nu är det dags att titta på lite anteckningar som jag skrivit på mobilen på sistone. Anteckningsfunktionen är nog min mest använda app (tillsammans med Spotify, Whatsapp och Two Dots kanske). Här samsas allt från matlistor till bokkapitel.

Annons

1

Vi börjar lätt med en liten pretentiös anteckning kan tyckas. Men det var iaf för att påminna mig själv om att jag ville ändra ett inledande stycke i ett kapitel i Allt som blir kvar. Minns inte om det blev så sen eller inte.

Till höger har vi en liten deppig insikt en gång när jag inte hade något att göra en fredag och blev ledsen en stund innan jag tog mig i kragen.

2

Här hittar vi först en lista på filmer. I februari bestämde jag mig för att jag skulle skriva ner ALLA filmer jag såg under 2016 och ge dom betyg. Jag ser ju ganska mycket film, typ två tre i veckan. Hur som helst skrev jag aldrig mer på listan pga glömde bort den. Men som ni ser ska ni i alla fall verkligen se JOY. Samt The Overnight.

Till höger har vi Lennart Hellsings finaste rim om Gabriel Gräslök.

3

Här hittar vi mina första anteckningar när jag begav mig ensam till Tokyo i mars. Viktiga saker att spara som vad ens t-banestation heter, var man köper maid costumes och hur man säger ”ursäkta” på japanska.

Till höger är väl ett skrivtips från mig till er kan man väl säga! Skriver ofta ner olika verb så här i listor så att jag inte ska upprepa mig själv när jag skriver skönlitterärt. Sedan använder jag dom lite här och där.

4

Till vänster min vanligaste iphone-anteckning, har säkert 20 såna här listor när jag kommer på saker jag ska blogga om! Önskar att jag kunde bli bättre på att samla alla i ett enda dokument istället, men tydligen inte.
Det här med att jag ska besöka alla tunnelbanestationer kanske är en av de mer svårare idéer jag fått. Men vore det inte fint om man gjorde det! Och gick av och fikade/åt lunch/drack vinet på varje plats och dokumenterade.

Anteckningen till höger skrev jag till Magnus när vi satt på flygplanet ner till Frankrike. Jag hade kikhosta och kunde liksom inte sluta hosta. Damen bredvid mig gav mig mordiska blickar så fort jag hostade trots att jag lutade mig typ in i Magnus och gömde hela ansiktet (och höll inne tills ögonen tårades). Hon satt med munnen under tröjan i tre timmar. Ville typ ta tag i henne och hosta henne över hela ansiktet.

5

Här har vi en matlista från när vi hyrde hus i Palma ett gäng kompisar i juli. Jag och Linn skulle åka och handla till alla i mataffären.

Den andra är också från Palma, när vi lekte norsk karaoke tror jag.

6

Här hittar vi en låt som Kerstin Ekman talade varmt om i sitt sommarprat. Hon talade om den som om alla visste vilken låt det var vilket jag tyckte var fint. Hittade den tyvärr inte på internet sen.

Avslutar med min senaste inköpslista.

Vill du läsa fler anteckningar? Det hittar du här.

 

 

Translation. Recent notes on my iphone.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar