Annons
Annons

mitt hemliga liv som modell.


 

lol på rubriken men jag tänkte att den var klickvänlig – och även delvis true!
Jag har ju inte direkt ett modelligt utseende, men ändå har jag lyckats hamna i denna situation hela fyra gånger under mitt trettiotvååriga liv på jorden.
Let’s have a look.

Annons

1998 and 1999

Nitton år sedan! Jag var 14 år och praoade på tidningen Solo. Frida satt i samma lokaler och en dag saknade dom en sminkmodell till deras modereportage om de olika elementen och frågade om jag ville hoppa in.
Fick då agera vatten.
Var så himla himla nervös och de andra tjejerna var så mycket äldre och coolare och satt och pratade om hemmafester dom varit på och hur fulla dom blivit. Jag hade aldrig ens smakat en folköl.
Sminkan var ju halvokej på att sminka ögonbryn btw ?

glitter campaign

Vad har vi här då? Jo, en Glitter-kampanj från 2007. Alltså tio år sedan.
Jag antar att dom hittade mig via min blogg. Dock var den inte alls särskilt stor då.
Stylisten ringde mig och sa att jag skulle passa perfekt för deras nyårskampanj och jag blev hemskt smickrad och tackade ja. Tog ledigt från mitt jobb som copy och minns inte ens om jag fick betalt. En femhunka kanske.
Obs på att de retuschat bort min bump på näsan till en slät barbie-sluttande istället.

mi

2008 var jag modell för Mi Lajkis smycken. Vi var fem bloggare som skulle symbolisera deras olika kollektioner och jag var ”partay girl”. Minns att jag kände mig så obekväm i att de sminkade mig så hårt men att de annars var väldigt gulliga. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vilka dom andra bloggtjejerna var förutom Lisa Olsson.

140423_JC_03_0048_2
Avslutningsvis har vi ju då min egen kampanj för denim-kollektionen jag designade för JC 2014.
Denna fotografering var egentligen den enda jag kände mig någorlunda trygg i pga jag själv var creative director för den.
Hade en idé om att annonserna skulle vara som en megapastellig seriefigursvärld. Som ett intro till en mangaserie där alla de olika karaktärerna presenterades. Nike Felldin stylade och Viktor Flumé fotograferade.

jc_sandra_beijer

Det var det! Min mycket korta och extremt framgångsrika modellkarriär 😉

 

(0)
(0)
(0)
34 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar