Annons
Annons

mitt sovrum. före och efter.


 

april.

Jag har gjort om lite i sovrummet. Inga enorma förändringar egentligen, men kan kanske vara kul att se ändå! Så här såg det ut innan.

home

Och nu ser det ut på detta vis. Jag har skaffat mig en sänggavel i rotting och ett nytt överkast och kuddar i grön sammet. Båda heter ”greta” och finns på Ellos. Jag har även bytt sängbord till ett enda större istället för två små på varsin sida av sängen.

Annons

home

Så här ser det ut på andra sidan! Den stora runda spegeln är från Svenskt Tenn och byrån under är från Ellos. Lampan är från Habitat. Har en ny puff också, i samma smaragdgröna färg som överkastet. Den är från Melimeli. Först hade jag den här men tyckte att den blev helt inträngd? Finare med en liten fåtölj där typ, eller?

home

Så nu bor den här vid sidan av sängen istället. Är det fint eller ser det konstigt ut? Kan inte bestämma mig. Den bor där så länge i alla fall, annars får den förflytta sig till vardagsrummet. Lammskinnet som också är i smaragdgrönt (bra färg ju) köpte jag i Paris för något år sedan eller två.

home

Nattduksbordet är från Ellos och det köpte jag samtidigt som jag införskaffade överkastet. Lampan är från Habitat.

home

Ja det var det på ett ungefär. Man kan ändå förändra ganska mycket med ganska lite.

Undrar du var grejer är ifrån fungerar mitt sökfält oerhört bra.
Du kan också spana in denna länk: Hemma hos mig.

(0)
(0)
(0)
39 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar