Annons
Annons

monday list.


 


if you could choose your own super power, what would it be?
Teleportering utan tvekan. Skulle luncha i Tokyo hela tiden, äta middagar i små italienska byar och dansa på tak i New York.


if you had 100 000 dollars to spend in one day, what would you spend it on?

Okej, om man inte fick säga typ välgörenhet eller investera i en lägenhet och sånt så skulle jag bränna dom på Carvens vårkollektion, allt på Opening Ceremony, så himla mycket god mat, typ hummer och annat skaldjur, och sen på kvällen ha världens himla brakfest för alla mina kompisar med champagne och ballonger och presenter och utklädningslådor. (bilden är från carvens hemsida)

Annons

if you could live in any decade, which would you choose?
Framtiden. Tycker det bara blir bättre och tror att det kommer nog mycket mer toppen om typ 50 år till 100 år. Tekniskt sätt, jämställdhetsmässigt och förhoppningsvis också (måste ju bli!!) miljömässigt. Det känns, även om det hela tiden kommer rejäla dippar, som att människor blir snällare och klokare mot varandra.


what does your dream apartment look like?
Vita golv, mycket färg (gärna i pastellskalor), stora fönster, många balkonger, högst upp, växter och plantor överallt, badkar med tassar, fina trädörrar, en gullig hund och en vacker man som är kär i mig i sängen.


what made you scared as a child?
Allt. Var rädd för allt. Men mest mörker, pedofiler, känslan att något som kunde bitas gömde sig under min säng och att bli mördad.

are there any movie characters you see yourself in?
Ja, eller delar ur dem liksom. Kristen Wiigs karaktär i Bridesmaids kände jag verkligen för, att hon hade så himla många nivåer (vilket är ganska ovanligt för kvinnliga filmkaraktärer pga manliga personer bakom kamerian) och kände sig förvirrad ofta. Gwyntheh Paltrow som Margot Tenenbaum för hela estetiken runt henne, att hon alltid har samma kläder på ett ungefär och samma frisyr, och egentligen inte växer upp riktigt utan hånglar gärna på en buss fastän hon är 32. Och kände igen mig så sjukt mycket i karaktärerna i 500 days of summer, både Joseph och Zooey, men det är ju mer en känsla än en personlighetsgrej kanske. Asså nu kommer jag inte på några fler för det här var en JÄTTESVÅR fråga. Finns säkert någon bättre jag glömt bort.

if you could make your own fantasy family, who would it include?
Jag och Ryan Gosling skulle vara gifta och tillsammans skulle vi ha dottern Matilda från Roald Dahls bok Matilda. Samt vilka hundar som helst i tecknade filmer som kan prata.


three things you want to do before it’s too late?
Vet inte riktigt vad som skulle vara försent? Hoppas kunna göra det mesta till sent sent sent i livet.


how do you think your summer will be?
Jag vet inte riktigt här heller. Jag vet inte om jag kommer vara i Paris eller i Stockholm eller någon annanstans. Jag vet att jag vill åka till Way Out West, det är väl något i alla fall.

who do you tell your secrets to?
Ingen helt till längre egentligen, men en blandad kompott till mamma, christian och michelle.

 .

lista hjartesmil.
.


Read the answers by clicking ”in english” below FAQ.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar