Annons
Annons

moschino barbie bag.


 

moschino barbie bag.

Net-a-porter har sin sommarrea och i ett svagt (nej starkt förstås) soldåsigt ögonblick gjorde jag och min mamma en beställning och dagen efter (!) levererades paketet till dörren! Jag beställde detta från Moschino och helt plötsligt kändes allt som en födelsedag.

Annons

sandrabeijer

Moschinos vårkollektion hade nämligen BARBIE-tema för den som missat. Hur jag känner kring denna drömkollektion: NÖlKLSA;MVANpqåsäköAAm,xöiq!
Ja minus alltför smala catwalk-modeller då men det vet ni ju. Men kläderna! Stylingen! Vill kamma allas hår med en liten rosa borste och förvara dem i en fin låda under sängen.

moschino barbie bag.

Och detta låg inuti.

moschino barbie bag.

En tuggummirosa väska med massor av fack, brett axelband och tunga dragkedjor.

moschino barbie bag.

Barbie <3 Moschino.

moschino barbie bag.Alltså jag älskar den här knäppa lilla saken. Min kamera får plats och tänker att den kommer va så fin till jeansjacka och gympaskor. Fattar att den kanske inte är för alla men för mig är det som att ha fått med sig hem det finaste och mest glittrigaste i hela godisbutiken.

moschino barbie bag.

.

Translation. A bought a Moschino bag in collaboration with Barbie on the Netaporter-sale. It’s so weird and I love it.

(0)
(0)
(0)
34 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar