Annons
Annons

mot en annan plats.


 

cap d'antibes.

När detta inlägg publiceras sitter jag på ett plan till Västindien. Min mamma fyller 60 år och vi åker dit hela familjen i två veckor. Har med mig fem böcker och planerar att läsa prick alla. Ska ligga vid en pool och vila och sova ibland och kanske dricka lite vin också.

Annons

Det ska bli väldigt skönt att komma bort från ett vintertungt och mörkt Stockholm och att inte vara själv en endaste minut i tretton dagar. Jag har haft lite ångest dock över att jag kommer sakna mina vänner. Har ett väldigt stort behov av dom just nu. Men de finns ju kvar och väntar på mig. Och när jag kommer hem är typ alla lediga och vi ska till Natten och skriksjunga till ballader. Och jag kanske kommer ha fräknar och helfylld med solenergi.

Jag kommer ha internet när jag är där borta och planerar att hålla upp bloggen som vanligt. Men om det blir lite färre inlägg vet ni varför. Har även med mig min systemkamera så den kanske äntligen får användas igen efter några veckor av mobilbloggande : )

Ta hand om er och var snälla mot varandra så ses vi där! <3

 

Translation. I’m off to St Barths with my family for 2 weeks. See you there!

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar