Annons
Annons

mot varmare breddgrader.


 


Nu flyger jag till Los Angeles på filminspelning i några dagar. Sedan åker jag därifrån direkt till San Francisco där jag tänkte tillbringa helgen med att dricka öl och promenera upp och nerför alla gatorna. Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga resten av veckan men jag lovar att komma tillbaka med massvis av bilder i alla fall. Ses snart!

Annons

uppdatering:
Knasbollar, jag ska saklart inte vara med i nagon film. Jag jobbar med reklam ni vet, och vi ska spela in en reklamfilm har i LA!
.


Goodbye for a few days! I’m leaving for LA to shoot a commercial (I’m not in the ad, it’s me and Nina’s idea that we are shooting as we work at an ad agency) and then I will spend the rest of the week in San Francisco with friends. Don’t know how much time I’ll have for blogging but see you all soon!

(0)
(0)
(0)
61 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar