Annons
Annons

mot way out west. här är banden jag vill se!


 

off to way out west

Nu så! Nu går mitt tåg från Stockholm till Gbg om någon timme och snart är det dags för festivaltajm! Pepp. Jag hoppas verkligen att väderappen bestämmer om sig för sol dock.. kan inte minnas en enda Way Out West som varit bra väder genom hela festivalen? Det är ju knäppt?
Jag ska försööööka ta det lite lugnare den här festivalen än andra så jag kommer hem i alla fall lite pigg. Men det är typ det svåraste jag vet. Har sådan oerhörd fomo, hade jag kunnat hade jag velat vara prick överallt hela tiden.

Annons

 

off to way out west

Förutom lite dagsfester och efterfester och andra fester tänkte jag också hinna med lite band!
Vanligtvis brukar jag ju göra en spellista men jag glömde bort det i år, så här kommer istället en lista med band som jag är pepp på.
Eller två listor. En måste-spelningar och en vore kul-spelningar.

Måste-spelningar:
Morrissey (såklart såklart såklart)
Duvchi (lyssnat på hans album femtioelva gånger senaste året)
Vasas Flora & Fauna (missar dock pga ej anlänt än, men ni borde se detta fina finlandssvenska belle&sebastian!)

Vore kul-spelningar:
Anna von Hauswolff
Libertines
Peter, Bjorn & John
José Gonzales
Zara Larsson
P J Harvey
Peaches
Little Jinder
Joy
Alex & Sigge
Seinabo Sey
SIA
Ana Diaz
Niki & the Dove
Postiljonen

 

Kommer förresten även ta en sväng förbi Metrotältet på WoW runt 17-tiden på fredag. Kanske ses vi där? Annars är jag som vanligt lite varsomhelst om ni vill ha en kram!

 

Translation. I’m off to the festival Way Out West!

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar