Annons
Annons

msn-konversationer för nio år sedan.


 

Jag hängde runt i mitt flickr-arkriv för att leta efter något jag redan glömt bort då jag fann ett gäng msn-konversationer för nio år sedan. Innan facebookchatten, whatsapp, skype och allt det där så hängde man ju där. Och ännu tidigare på ICQ! Minns fortfarande mitt ICQ nummer och det välkomnande du-har-fått-ett-meddelande-ojet.
Hur som helst, önskar att man kunde få tillbaka samtliga msn-konversationer! Så många trevande förälskelser, förödande avslut, hemliga erkännanden och nya vänskaper som påbörjats där.
Här har vi de jag hade sparat, antagligen för att jag hade någon bloggidé om dem redan då 2006 som jag aldrig gjorde något av:

Annons

MSN conversation

Här pratar jag och Brita om mellanstadieförälskelser. Vi var tydligen båda kära i Charlie Sheen. Tack gud att den förälskelsen gick över. Det där biter inte på mig längre Challe, för att citera Brita.

 

MSN conversation

Här har jag och Filip en gullig konversation om kvällens förfest. Tycker den säger mycket om att vara tjugoett, att man inte har en aning om vem som har förfesten (eller förpeppen som vi sa då), bara att man ska dit. Mitt internet-alter ego som tjugoettåring var Mademoiselle Molly Fryxell som ni ser. Min kompis Christian kallar mig fortfarande för det.

 

MSN conversation

Här är det jag och min kompis Hannah som skriver. Jag, hon och Nathalie hade kommit på den eminenta (?) idén om att vi skulle ha en tremanna-maskerad med älgtema. Vi sågs hemma hos mig, drack öl och åt persilja ur varsin mugg. Vi hade egenbyggda horn och ritad nos samt lyssnade på en skiva som Hannah bränt där Älgarna Demonstrerar gick på repeat. Sedan gick vi till Marie Laveaus källarklubb. Önskar att jag hade kvar bilderna men de verkar ha fallit ur mitt bloggarkiv :*(
Älskar att vi har Paris och Nicole som profilbilder förövrigt.

 

MSN conversation

Sedan har vi ett gäng konversationer med Maja, alla med det enda syftet att tala om alla unga männen vi bokstavligt talat skulle äga.

 

MSN conversation

Även pojkvänner ingick tydligen i detta.

 

MSN conversation

mvh /objektierat män since 2006.

 

Translation. Old msn conversations from 2006.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar